Aansluiten als franchiser

Le Toko is een Indonesisch take-away restaurant met een vaste formule. Men kan bij ons zelf menu’s samen stellen, maar bijvoorbeeld ook een eigen rijsttafel samenstellen.

Het doel is om onze klanten elke dag weer met een goede kwaliteit eten naar huis te laten gaan om hier vervolgens heerlijk van te genieten.

Een eigen Le Toko beginnen:
Is het altijd al jouw droom geweest om een eigen toko te startten? Misschien is jouw droom dan nu dichterbij dan je denkt.
Hiervoor is echter wel een flinke dosis ondernemerschap nodig. Franchisen is namelijk veel meer dan de zaak alleen maar ‘draaiende’ houden.

Hiervoor zijn namelijk de volgende eigenschappen nodig:

  • Je bent een ondernemer in hart en nieren
  • Je hebt oog voor detail
  • Focus voor kwaliteit en service
  • Je weet de missie en visie van Le Toko over te dragen
  • Je weet je eigen team te enthousiasmeren
  • Je moet ook over eigen financiële middelen beschikken

Voordelen van een franchise vestiging:

  • Inkoopvoordeel via onze eigen groothandel
  • Aantrekkelijke werktijden ( van 15.00 – 20.00 uur)
  • Naamsbekendheid
  • Marketing wordt uit handen genomen
  • Weinig directe concurrentie
  • Geen bereiding van het eten aangezien we een eigen externe keuken hebben
  • Elke dag overheerlijk Indonesisch eten

Voor meer informatie neem contact met ons op via: info@letoko.nl

Neem contact op
Aansluiten als franchiser